studenten-korting.org
Huis Winkels Anytime Studentenkorting

Anytime Studentenkorting - Tot 80% Korting April 2024

Anytime Fitness is opgevat als een van de marktleiders vanwege zijn eerlijke waarden, geweldige producten en uitstekende service. Als u op zoek bent naar de beste Anytime Studentenkorting & Coupon Code, kijk dan op deze pagina en vind uw favoriete Anytime Fitness Kortingscode voor maximaal 80% van uw bestelling. Voor verdere vragen kunt u rechtstreeks contact opnemen met Anytime Fitness. Kopieer de code en gebruik deze bij het afrekenen, u bespaart veel.

 • ALLE

  15

 • Kortingscodes

  3

 • Aanbiedingen

  12

ADVERTENTIE

 • Probeer alle Anytime Fitness-codes bij het afrekenen met één klik.

  Vertrouwd door meer dan 2.000.000 gebruikers

  Geverifieerd

 • FAQ for Anytime Fitness

  Wat zijn de annuleringsvoorwaarden van Anytime Fitness?

  Uw lidmaatschap wordt beheerd door uw familieclub. Anytime Fitness gelooft dat elke club gerund wordt door een zelfstandige ondernemer. Neem daarom bij het opzeggen van je lidmaatschap direct contact op met de familieclub. Voordat u opzegt, moet u ervoor zorgen dat u uw lidmaatschapsovereenkomst en de algemene voorwaarden begrijpt.

  Wat is het betalingsbeleid van Anytime Fitness?

  Als de betaling maandelijks of op regelmatige basis na de overeengekomen datum wordt gedaan, zijn eventuele extra kosten als gevolg van achterstallige betaling, inclusief de kosten voor het toevertrouwen aan het bedrijf om het geld namens het lid te innen, voor rekening van het lid. Leden kunnen extra servicekosten in rekening worden gebracht voor elke cheque, creditcard of betaling die niet kan worden uitgevoerd vanwege onvoldoende saldo of om enige andere reden. Als een lid maandelijks contributie betaalt via elektronische overboeking (EFT), meent Anytime Fitness dat het aangewezen factureringsbedrijf zich het recht voorbehoudt om alle verschuldigde bedragen via EFT te innen, inclusief alle recente vergoedingen en servicekosten.

  Kan ik profiteren van een gepersonaliseerde dienst op Anytime Fitness?

  Als u specifieke fitnessbehoeften hebt, ondersteunt Anytime Fitness u ook bij het uitproberen van hun gepersonaliseerde diensten. Zij kunnen u namelijk een persoonlijke trainingsdienst aanbieden, wat betekent dat de trainer een fitnessprogramma voor u kan opstellen volgens uw wensen. Deze service is echter beschikbaar tegen extra kosten voor u.

  U Zou Ook Deze Coupons Leuk Kunnen Vinden

  Als u doorgaat, gaan we ervan uit dat u akkoord gaat met het Cookiebeleid.