studenten-korting.org
Huis Winkels Apenheul Studentenkorting

Apenheul Studentenkorting - Tot 60% Korting April 2024

Wilt u enorme kortingen krijgen tijdens het winkelen bij Apenheul? Als uw antwoord JA is, vergeet dan niet om de volgende Apenheul Studentenkorting te bekijken voor maximaal 60% korting. Kies uw Apenheul Actiecode op deze pagina om enorm op te slaan in April 2024. Bij 5-sterrenrecensies kunt u er zeker van zijn dat u altijd premium-artikelen van Apenheul koopt tegen lage kosten.

 • ALLE

  15

 • Kortingscodes

  2

 • Aanbiedingen

  13

ADVERTENTIE

 • Probeer alle Apenheul-codes bij het afrekenen met één klik.

  Vertrouwd door meer dan 2.000.000 gebruikers

  Geverifieerd

 • FAQ for Apenheul

  Mag ik van Apenheul huisdieren meenemen?

  De aanwezigheid van gedomesticeerde dieren kan het risico op infectie en schrikreacties bij dieren vergroten, dus blindengeleide- en hulphonden zijn er niet immuun voor. Helaas kan Apenheul geen tijdelijke huisvesting bieden voor gedomesticeerde dieren, wat hinderlijk kan zijn voor dieren die tijdelijk gehuisvest moeten worden. Deze situatie kan ongemakkelijk zijn omdat eigenaren van dieren in bijzondere omstandigheden andere manieren moeten vinden om voor hun geleide- of hulphond te zorgen.

  Welke betaalmethoden accepteert Apenheul?

  In Apenheul kunt u ervoor kiezen om met een pinpas of mobiele telefoon te betalen, zodat u over verschillende handige betaalmethoden beschikt. In de parken van deze plek vind je veel plekken die Apenheulgeld accepteren, te koop in online winkels of bij de ingang. Ook heb je op sommige plaatsen de mogelijkheid om contant te betalen. Dergelijke flexibiliteit zorgt ervoor dat uw winkel- en consumptie-ervaring bij Apenheul gemakkelijker en naadloos verloopt.

  Accepteert Apenheul groepsboekingen?

  Over het algemeen kun je op zaterdag en zondag deelnemen aan een educatieve rondleiding onder leiding van een van de Apenheul gidsen. Je kunt tickets voor groepsrondleidingen boeken in hun online winkel. Je kunt ook privérondleidingen boeken - kijk voor meer informatie op hun website.

  Biedt Apenheul seizoenskaarten aan?

  Ja. Als Apenheul seizoenskaarthouder hoef je geen slot te reserveren. Je hoeft alleen je seizoenskaart te laten zien om toegang te krijgen tot het park. Kinderen van 0 tot 2 jaar die met jou meereizen als seizoenskaarthouder hoeven ook geen slot ticket te kopen. Je hebt geen officiële pasfoto nodig, maar een duidelijke foto van je gezicht is vereist op je seizoenskaart.

  U Zou Ook Deze Coupons Leuk Kunnen Vinden

  Als u doorgaat, gaan we ervan uit dat u akkoord gaat met het Cookiebeleid.