studenten-korting.org
Huis Winkels Basic Fit Studentenkorting

Basic Fit Studentenkorting Februari 2023

Top 10 Basic-Fit Kortingscode en Promotiecode Februari 2023 beschikbaar op onze website. Mis deze kans om veel te besparen niet terwijl u geweldige producten bestelt bij Basic-Fit. Bespaar veel geld met deze gratis Basic Fit Studentenkorting en Actiecode als u hier online winkelt.

 • ALLE

  10

 • Aanbiedingen

  10

ADVERTENTIE

 • Probeer alle Basic-Fit-codes bij het afrekenen met één klik.

  Vertrouwd door meer dan 2.000.000 gebruikers

  Geverifieerd

 • FAQ for Basic-Fit

  Hoeveel korting krijg ik als ik aanmeld bij Basic-Fit ?

  Basic-Fit verwelkomt jullie met een toffe actie. Als je nu een account maakt en inschrijft, krijg je direct 6 weken extra sporten als welkom. Daarnaast krijg je een mooi geschenk-- sporttas! Je kan de voordelen van lidmaatschap genieten. Bijv.voordelen van “PREMIUM LIDMAATSCHAP”: Je kan altijd iemand meenemen om samen te sporten. Je huisgenoot kan jouw pas gebruiken.

  Is er een APP bij Basic-Fit ?

  DE APP van Basic-Fit biedt veel trainingsprogramma's en oefeningen. Je krijgt toegang bij Comfort en Premium lidmaatschappen tot de app. Deze programma’s kan je buiten de sportclub volgen. Om het maximale uit je training te halen heb je niet altijd fitnessapparatuur nodig . Check het onderdeel van "thuis trainen"in de APP .

  Is er een personal trainer bij Basic-Fit ?

  Als je een hulp en begeleiding nodig hebt om een doel voor ogen te bereiken, kan je met een Personal Trainer een contact opnemen in de club. Via de zoekbalk kan je hun profiel ontdekken en de beste match vinden volgens jouw voorkeuren en doelen. De trainers van Basic-Fit hebben hun eigen specialiteit en manier. Ze zijn allemaal gecertificeerde professionele trainers.

  Als ik ziek ben, kan ik stoppen bij Basic-Fit ?

  Basic-Fit hoopt dat je goede gezond bent bij het sporten. Als je om medische redenen geen sport van je lidmaatschap kan blijven , kun je met een opzegtermijn van 30 dagen tussentijds beëindigen vanaf de kennisgeving. Je dient de bewijs bijvoorbeeld door een doktersverklaring te overleggen.

  U Zou Ook Deze Coupons Leuk Kunnen Vinden