studenten-korting.org
Huis Winkels Costes Studentenkorting

Costes Studentenkorting Februari 2023

Costes is opgevat als een van de marktleiders vanwege zijn eerlijke waarden, geweldige producten en uitstekende service. Als u op zoek bent naar de beste Costes Studentenkorting & Coupon Code, kijk dan op deze pagina en vind uw favoriete Costes Kortingscode voor maximaal 60% van uw bestelling. Voor verdere vragen kunt u rechtstreeks contact opnemen met Costes. Kopieer de code en gebruik deze bij het afrekenen, u bespaart veel.

 • ALLE

  18

 • Aanbiedingen

  18

ADVERTENTIE

 • Probeer alle Costes-codes bij het afrekenen met één klik.

  Vertrouwd door meer dan 2.000.000 gebruikers

  Geverifieerd

 • FAQ for Costes

  Verkoopt Costes producten met korting?

  Costes levert de producten met korting . De maximale korting kan 40% bereiken. Deze kan je zowel op de webwinkel als in de fysieke winkel vinden. Het is een goede kans dat je voor jou of familieleden een kleding koopt. Je kan ook een account maken bij Costes. Daardoor kan je van de aanbieding genieten.

  Biedt Costes cadeaukaarten aan?

  De cadeaukaarten van Costes zijn leuk om te geven en om te krijgen. Costes verpakt deze cadeaukaarten in een luxe doosje met feel good quote. Kies het passende doosje en geef als ‘een cadeau met liefde ’. De datum is onbeperkt in alle kaarten en in de webshop kan je verschillende bedrag van 10€, 20€ en 50 bestellen.

  Kan ik de producten zelf afhalen bij Costes ?

  Jouw bestelling zelf afhalen bij Costes is het mogelijk en het is geheel gratis. Je kan een fysieke winkel die dicht is bij jou kiezen bij het bestellen. Als jouw bestelling klaar is krijg je een afhaalbericht per e mail. Je kan altijd over het afhalen vragen bij het betreffende filiaal.

  Op welke manier betaalt de klant bij Costes ?

  Met vier betalingsmogelijkheden kan je betalen bij Costes: iDEAL:Betalen met iDeal via je eigen bank betaalt gaat het makkelijk./ Creditcard zoals Visa en MasterCard worden geaccepteerd door Costes . Voor betalingen met Visa en MasterCard moet je 3D secure code invullen./Achteraf betalen met Afterpay moet je €1 extra voor de verwerkingskosten betalen.Bij het eerste keer bestellen worden het aankoopbedrag tot een bedrag van € 150 beperkt. Belgische klanten kan niet daarmee betalen./Gift Card

  U Zou Ook Deze Coupons Leuk Kunnen Vinden