studenten-korting.org
Huis Winkels Delete Waxing Studentenkorting

Delete Waxing Studentenkorting - Tot 60% Korting Februari 2024

Is het tijd om iets nieuws voor jezelf te kopen? Delete Waxing kijkt ernaar uit je binnenkort te verwelkomen! U kunt nu producten van hoge kwaliteit krijgen tegen ongelooflijk lage prijzen door Delete Waxing Promotiecode in te wisselen. We werken de nieuwste Delete Waxing Studentenkorting & Actiecode bij om u de grootste 60% korting te geven in Februari 2024.

 • ALLE

  9

 • Kortingscodes

  3

 • Aanbiedingen

  6

ADVERTENTIE

 • Probeer alle Delete Waxing-codes bij het afrekenen met één klik.

  Vertrouwd door meer dan 2.000.000 gebruikers

  Geverifieerd

 • FAQ for Delete Waxing

  Wat zijn de annuleringsvoorwaarden van Delete Waxing?

  Als u meer dan 24 uur van tevoren annuleert, worden er geen verwerkingskosten in rekening gebracht. Als u minder dan 24 uur van tevoren annuleert, wordt 50% verwerkingskosten in rekening gebracht. Bij annulering minder dan 12 uur van tevoren wordt 100% in rekening gebracht. Komt het vaker voor, dan gaat Delete Waxing met je in gesprek om te bespreken of dit bedrijf bij je past.

  Wat is het betalingsbeleid van Delete Waxing?

  Delete Waxing denkt dat u kunt betalen met pinpassen en creditcards. Het bedrijf kan niet contant betalen. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om voor het gemak en de veiligheid geen contant geld aan te nemen. Dit maakt het bestellen een stuk vlotter als je een door PayPal geverifieerd account hebt. Als uw account niet is geverifieerd, kan dit uw bestelling vertragen of beëindigen. Er is inderdaad een creditcardoptie als u problemen heeft met het bestellen van PayPal.

  Biedt Delete Waxing verwijzingsservices?

  Zeker. Doorverwezen klanten van Delete Waxing ontvangen waspunten nadat de doorverwezen nieuwe klant de behandeling heeft voltooid en heeft betaald. 1 pip is EUR 0,01 waard en klanten kunnen een saldo hebben van maximaal 30.000 pips. Behandelingen met korting moeten een minimale totale waarde van EUR 25,00 hebben en op deze website worden geboekt via de link die door de verwijzer wordt verstrekt.

  Kan ik profiteren van een gepersonaliseerde dienst op Delete Waxing?

  Als je een speciaal haartype hebt, raadt Delete Waxing je aan om hun gepersonaliseerde service te proberen. Dit betekent dat ze de beste behandelingen voor u kunnen instellen op basis van uw haartype. Als je speciale wensen hebt, kun je ze dat van tevoren laten weten.

  U Zou Ook Deze Coupons Leuk Kunnen Vinden

  Als u doorgaat, gaan we ervan uit dat u akkoord gaat met het Cookiebeleid.