studenten-korting.org
Huis Winkels Easyjet Studentenkorting

Easyjet Studentenkorting: Tot 60% Korting Maart 2024

Verspil nooit een geweldige kans om een bestelling te plaatsen met de hand gekozen Easyjet Studentenkorting en Coupon Code voor grote besparingen in Maart 2024. Easyjet is toegewijd om winkelervaring voor elke klant aangenaam te maken door onmiddellijke en gratis toegang tot het meest uitgebreide assortiment aan producten te bieden.

 • ALLE

  7

 • Aanbiedingen

  7

ADVERTENTIE

 • Probeer alle Easyjet-codes bij het afrekenen met één klik.

  Vertrouwd door meer dan 2.000.000 gebruikers

  Geverifieerd

 • FAQ for Easyjet

  Hoe gaat Easyjet om met geannuleerde vluchten?

  Als uw vlucht is geannuleerd, kunt u deze snel en eenvoudig aanvragen door in te loggen op Boeking beheren op de website of via de easyJet-app. U kunt uw reservering volledig terugkrijgen. Restituties worden bijgeschreven op de rekening waarmee u de reservering heeft gemaakt. Easyjet verwerkt het restitutieverzoek binnen 7 dagen en het kan enkele dagen duren voordat het restitutieverzoek op uw bankrekening staat. Nadat u een online restitutieverzoek heeft ingediend, kunt u hier de status van uw verzoek volgen.

  Wat is de lidmaatschapsclub van Easyjet?

  Als Flying Club-lid heb je onbeperkte reisdata en reiswijzigingen. U betaalt alleen het verschil in tarief tussen de oorspronkelijke vlucht en de nieuwe vlucht. Easyjet vindt dat ook de meest frequent flyers als eerste op de hoogte moeten zijn van de activiteiten van het bedrijf. Daarom zal het bedrijf u van tevoren informeren over de vrijgavetijd van de stoel en de speciale aanbiedingen van het bedrijf.

  Biedt Easyjet prijsgarantie?

  Zeker. Als u binnen 48 uur na boeking bij een andere luchtvaartmaatschappij een gelijkwaardige vlucht goedkoper vindt, betaalt Easyjet het verschil terug. U ontvangt ook een voucher ter waarde van 10% verschil die u kunt gebruiken op uw volgende vlucht. U kunt het professionele vluchtteam van het bedrijf laten weten wanneer u hiervan wilt profiteren.

  Welke betaalmethoden accepteert Easyjet?

  Volledige betaling dient door de boeker te worden gedaan op het moment van boeking, tenzij anders vermeld. Betaalmethoden voor Easyjet kunnen variëren, afhankelijk van de website, app of verkoopkanaal dat je gebruikt. Op de luchthaven dient de betaling te geschieden met een bekende pinpas of creditcard. Het bedrijf accepteert geen contante betalingen of andere vormen van betaling.

  U Zou Ook Deze Coupons Leuk Kunnen Vinden

  Als u doorgaat, gaan we ervan uit dat u akkoord gaat met het Cookiebeleid.