studenten-korting.org
Huis Winkels Kruidvat Studentenkorting

Kruidvat Studentenkorting: Tot 60% Korting Maart 2024

Kruidvat online winkelproces is 100% veilig en we hebben elke Kruidvat Promotiecode geverifieerd om ervoor te zorgen dat u gerust kunt zijn. Winkel gewoon en bespaar eenvoudig bij ons! Op deze pagina kunt u de volgende geverifieerde Kruidvat Studentenkorting & Coupon gebruiken om grote besparingen tot 60% te krijgen.

 • ALLE

  15

 • Kortingscodes

  7

 • Aanbiedingen

  8

ADVERTENTIE

 • Probeer alle Kruidvat-codes bij het afrekenen met één klik.

  Vertrouwd door meer dan 2.000.000 gebruikers

  Geverifieerd

 • FAQ for Kruidvat

  Hoe kan ik mijn bestelling voor Kruidvat annuleren?

  Na ontvangst van je bestelling heb je 14 dagen de tijd om je bestelling te annuleren. U kunt contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf via livechat, telefoon of de socialemediakanalen van het bedrijf. Kruidvat denkt dat u ook gebruik kunt maken van het modelformulier voor herroeping, maar dat dit niet verplicht is.

  Biedt Kruidvat garantie?

  Zeker. Op alle artikelen die u hier koopt, is een wettelijke garantie van toepassing. Wettelijke garantie houdt in dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Bij sommige Kruidvat producten zit ook fabrieksgarantie en deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

  Ik heb de Babyvoordeel van Kruidvat aangevraagd. Wanneer ontvang ik mijn gratis luiertas?

  Twee weken na je uitgerekende datum ontvang je een e-mail waarin je wordt gevraagd om een ​​gratis medium pack-luier op te halen in de winkel. U kunt een maat 0, 1 of 2 kiezen. Als je online een luiertas wilt bestellen, gaat Kruidvat ervan uit dat de bestelling een minimale bestelwaarde heeft van € 15,-. U kunt binnen acht dagen na ontvangst in de winkel een gratis mid-pack luiers van maat 0, 1 of 2 ophalen, of online bestellen in de online winkel van het bedrijf.

  Biedt Kruidvat gratis verzending aan?

  Kruidvat is in staat om een vriendelijker verzendingsbeleid rechtstreeks aan zijn klanten aan te bieden. Als u ervoor kiest om hun producten te kopen, zullen zij u direct gratis verzending aanbieden, zonder minimumbedrag. Daarom zijn veel klanten bereid om hun producten meerdere keren te kopen.

  U Zou Ook Deze Coupons Leuk Kunnen Vinden

  Als u doorgaat, gaan we ervan uit dat u akkoord gaat met het Cookiebeleid.