studenten-korting.org
Huis Winkels Sportcity Studentenkorting

Sportcity Studentenkorting: Tot 55% Korting Maart 2024

Sportcity online winkelproces is 100% veilig en we hebben elke Sportcity Promotiecode geverifieerd om ervoor te zorgen dat u gerust kunt zijn. Winkel gewoon en bespaar eenvoudig bij ons! Op deze pagina kunt u de volgende geverifieerde Sportcity Studentenkorting & Coupon gebruiken om grote besparingen tot 55% te krijgen.

 • ALLE

  9

 • Aanbiedingen

  9

ADVERTENTIE

 • Probeer alle Sportcity-codes bij het afrekenen met één klik.

  Vertrouwd door meer dan 2.000.000 gebruikers

  Geverifieerd

 • FAQ for Sportcity

  Wat is het lidmaatschapssysteem van Sportcity?

  Je kunt kiezen tussen een City One- of City Plus-lidmaatschap. Met City One heb je toegang tot een club en met City Plus heb je toegang tot bijna al hun locaties. En als extraatje kun je met City Plus ook 5 keer per maand mensen brengen. Het is helemaal gratis! Welk lidmaatschap je ook kiest, Sportcity is van mening dat je zelf de looptijd en startdatum kunt kiezen.

  Ik wil het lidmaatschap van Sportcity opzeggen. hoe doe ik het

  Sportcity raadt u aan uw club een e-mail te sturen waarin u aangeeft dat u wilt annuleren. U moet ook uw lidmaatschapsnummer vermelden zodat u het in de app kunt vinden: tik op 'Profiel' en vervolgens op 'Abonnementen'. Klanten kunnen het cluboverzicht bekijken en uw club selecteren voor contactgegevens.

  Hoe betaal ik voor het lidmaatschap van Sportcity?

  U betaalt uw contributie per termijn (4 weken) vooraf via automatische incasso. Als u zich via de website aanmeldt, vraagt ​​Sportcity u om uw eerste betaling via iDEAL te doen. Als je je aanmeldt voor de club, wordt de eerste betaling ook per automatische incasso gedaan. Op basis van deze ingangsdatum verrekent het bedrijf de week voordat uw nieuwe menstruatie begint.

  Kan ik profiteren van een gepersonaliseerde dienst op Sportcity?

  Sportcity begrijpt dat de sportbehoeften van elke klant anders zijn. Daarom zijn ze in staat om uw trainingsprogramma aan te passen aan uw behoeften. Het is echter het beste als u hen kunt informeren over uw trainingsbehoeften. Veel klanten vinden deze service erg gebruiksvriendelijk, daarom is het zo populair op deze site.

  U Zou Ook Deze Coupons Leuk Kunnen Vinden

  Als u doorgaat, gaan we ervan uit dat u akkoord gaat met het Cookiebeleid.