studenten-korting.org
Huis Winkels Standaard Boekhandel Studentenkorting

Standaard Boekhandel Studentenkorting - Tot 60% Korting Februari 2024

Als u op zoek bent naar de nieuwste Standaard Boekhandel Studentenkorting, vergeet dan niet om op deze pagina te bladeren voor kortingen tot 60%. We hebben 9 Standaard Boekhandel Coupon op deze pagina bijgewerkt om u te helpen meer te besparen bij het winkelen bij Standaard Boekhandel.

 • ALLE

  9

 • Aanbiedingen

  9

ADVERTENTIE

 • Probeer alle Standaard Boekhandel-codes bij het afrekenen met één klik.

  Vertrouwd door meer dan 2.000.000 gebruikers

  Geverifieerd

 • FAQ for Standaard Boekhandel

  Wat zijn de voordelen van de abonnement als de klant lid is van de gezinsbond bij Standaard Boekhandel ?

  Als je een lid van gezinsbond bent bij Standaard Boekhandel krijg je 5 % spaarkorting op boeken, multimedia en wenskaarten. Je krijgt ook 10 % spaarkorting op papier- en schrijfwaren, bureaumateriaal, klassement, agenda's en kalenders. Je kan ook de extra kortingsbonnen uit het bonnenboekje gebruiken : 10 % spaarkorting op boeken, multimedia en wenskaarten. Je vult hiervoor de kortingscode en jouw lidkaartnummer in.

  Zendt Standaard Boekhandel producten gratis?

  Als je boven €25 bestelt , levert Standaard Boekhandel gratis naar jouw huis in België. Het wordt altijd gratis naar een winkel geleverd . Als je geen sending kosten wilt betalen , kan je naar de winkel die dicht bij jou is om jouw bestelling af te halen. Naar andere landen kan je de zending kosten vinden op de website van Standaard Boekhandel .

  Kan de klanten de punt sparen bij Standaard Boekhandel?

  Bij elke aankoop van boeken, e-books, multimedia, wenskaarten, kalenders, agenda’s, papierwaren en gezelschapsspellen kan je automatisch punten op je klantprofiel sparen. Je ontvangt een kortingsbon van € 3 voor elke 200 punten . Je kan het gebruiken voor volgende aankoop bij Standaard Boekhandel. Je kan deze bonnen terugvinden in jouw e-wallet. Een boek van 30 euro kopen krijg je 60 punten en een dvd van 20 euro kopen krijg je 20 punten.

  Biedt Standaard Boekhandel cadeaukaarten aan?

  De producten van Standaard Boekhandel zijn ideale geschenk voor iedereen. Er worden cadeaukaarten van 6 bedragen (5-10-25-25-30-50 €) aangeboden. Je kan ook meerdere bonnen van hetzelfde bedrag bestellen. Je kan het emailadres van de ontvanger invullen bij het bestellen. Als je liever niet direct het e- mailadres van de ontvanger invult ,stuurt Standaard Boekhandel de bon naar je eigen adres.

  U Zou Ook Deze Coupons Leuk Kunnen Vinden

  Als u doorgaat, gaan we ervan uit dat u akkoord gaat met het Cookiebeleid.