studenten-korting.org
Huis Winkels Streamz Studentenkorting

Streamz Studentenkorting - Tot 45% Korting Maart 2024

Bespaar op de beste Streamz items met de hand gekozen Streamz Studentenkorting. Koop vandaag uw favoriete Streamz producten om te profiteren van besparingen tot 45%. Houd onze website in de gaten en hoor als eerste over exclusieve aanbiedingen, nieuwe stijlen en winkelevenementen.

 • ALLE

  9

 • Aanbiedingen

  9

ADVERTENTIE

 • Probeer alle Streamz-codes bij het afrekenen met één klik.

  Vertrouwd door meer dan 2.000.000 gebruikers

  Geverifieerd

 • FAQ for Streamz

  Kan een klant een bestelling bij Streamz annuleren?

  U kunt uw abonnement alleen via de website opzeggen, Streamz ondersteunt u bij het inloggen op de website en het opzeggen van uw abonnement via uw computer, smartphone of tablet, als u uw abonnement opzegt ontvangt u een bevestigingsmail, in deze e-mail staat precies wanneer uw toegang wordt afgesloten en u kunt blijven kijken tot het einde van de huidige abonnementsperiode.

  Wat zijn de voordelen van een abonnement bij Streamz?

  De lidmaatschapsdienst van Streamz biedt u de mogelijkheid om lokale en internationale tv-series en films te bekijken en biedt drie formules. De catalogus met video's wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe films en series die u onbeperkt kunt bekijken. U kunt altijd genieten van HD- of Ultra HD-kwaliteit. Premium en Premium+ hebben geen advertenties, u kunt tot 5 accounts aanmaken en op maximaal 4 apparaten tegelijk kijken, en u kunt ook films en afleveringen downloaden.

  Welke betalingsmogelijkheden biedt Streamz?

  Als u zich inschrijft, biedt Streamz u verschillende betaalmethoden zodat u de methode kunt kiezen die het beste bij u past. U kunt kiezen om te betalen met VISA, Mastercard of Bancontact. Al deze betaalopties zijn erg handig en zorgen ervoor dat u het registratieproces met gemak kunt voltooien.

  Gaan Streamz-abonnementen automatisch mee?

  Ja, bij Streamz worden uw abonnementen van 1 maand, 6 maanden en 1 jaar automatisch verlengd. Het abonnement wordt automatisch afgeschreven van uw gekoppelde creditcard of via automatische incasso. Deze automatische verlengingsregeling is ontworpen om ervoor te zorgen dat u uw abonnementen niet handmatig hoeft te verlengen, zodat u ervan kunt blijven genieten.

  U Zou Ook Deze Coupons Leuk Kunnen Vinden

  Als u doorgaat, gaan we ervan uit dat u akkoord gaat met het Cookiebeleid.