studenten-korting.org
Huis Winkels Studentenkorting Burgers Zoo

Studentenkorting Burgers Zoo - Tot 60% Korting Maart 2024

Is het tijd om iets nieuws voor jezelf te kopen? Burgers Zoo kijkt ernaar uit je binnenkort te verwelkomen! U kunt nu producten van hoge kwaliteit krijgen tegen ongelooflijk lage prijzen door Burgers Zoo Promotiecode in te wisselen. We werken de nieuwste Studentenkorting Burgers Zoo & Actiecode bij om u de grootste 60% korting te geven in Maart 2024.

 • ALLE

  11

 • Kortingscodes

  5

 • Aanbiedingen

  6

ADVERTENTIE

 • Probeer alle Burgers Zoo-codes bij het afrekenen met één klik.

  Vertrouwd door meer dan 2.000.000 gebruikers

  Geverifieerd

 • FAQ for Burgers Zoo

  Biedt Burgers Zoo abonnementskortingen?

  Zeker. Door je te abonneren, denkt Burgers Zoo dat je 50% korting kunt krijgen bij Artis, Diergaarde Blijdorp en GaiaZoo. U krijgt 25% korting bij het Nederlands Openluchtmuseum, Badlands en Münster Zoo. Als je abonnementhouder bent en na een jaar verlengt, krijg je 10% korting. Daarna loopt de korting elk jaar op met 5% tot een maximum van 25%.

  Biedt Burgers Zoo cadeaubonnen aan?

  Zeker. Elke cadeaubon wordt slechts één keer uitgegeven en u dient de cadeaubon op een veilige plaats te bewaren. Er vindt geen vergoeding plaats voor gestolen of verloren vouchers. Alleen originele cadeaubonnen kunnen worden gebruikt en moeten op verzoek worden verstrekt. Burgers Zoo behoudt zich het recht voor om cadeaubonnen alleen te accepteren na ontvangst van de originele cadeaubon en om betaling in contanten te vragen in geval van misbruik.

  Kan ik de reservering voor Burgers Zoo nog ophalen?

  Als u geïnteresseerd bent in dieren en planten, kunt u deze dieren- en botanische tuin bezoeken. Bij Burgers Zoo kun je ter plekke kaartjes kopen, of je kunt ze op de website kopen. Zelfs als u uw tickets rechtstreeks via de website koopt, kunt u uw ticketaankoop annuleren zolang u er geen gebruik van heeft gemaakt.

  Wat is het cadeaukaartbeleid van Burgers Zoo?

  Burgers Zoo kan u een aantal cadeaubonnen aanbieden. De cadeaubonnen die zij aanbieden zijn echter elektronische cadeaubonnen. Dus nadat je betaald hebt, kun je je e-mailadres achterlaten en sturen ze je cadeaukaart rechtstreeks naar je e-mailadres. Hun cadeaubonnen zijn ook aanpasbaar, dus u kunt ervoor kiezen om een cadeaubon van €10 te kopen, of u kunt ervoor kiezen om een cadeaubon van €100 te kopen.

  U Zou Ook Deze Coupons Leuk Kunnen Vinden

  Als u doorgaat, gaan we ervan uit dat u akkoord gaat met het Cookiebeleid.