studenten-korting.org
Huis Winkels Studentenkorting Soldaat Van Oranje

Studentenkorting Soldaat Van Oranje: Tot 55% Korting Maart 2024

Winkelen bij Soldaat Van Oranje is absoluut een geweldige ervaring omdat hun enthousiaste en deskundige medewerkers klaar staan ​​om elk probleem op tijd op te lossen. We hebben een goede relatie met Soldaat Van Oranje, en ongeacht wat u wilt kopen, er is altijd een kans dat we u de nieuwste Studentenkorting Soldaat Van Oranje kunnen geven. Als u meer wilt besparen op uw favoriete Soldaat Van Oranje producten, vergeet dan niet geverifieerde Soldaat Van Oranje Coupon Code toe te passen.

 • ALLE

  9

 • Aanbiedingen

  9

ADVERTENTIE

 • Probeer alle Soldaat Van Oranje-codes bij het afrekenen met één klik.

  Vertrouwd door meer dan 2.000.000 gebruikers

  Geverifieerd

 • FAQ for Soldaat Van Oranje

  Kan ik de reservering voor Soldaat Van Oranje nog ophalen?

  Tickets kunnen niet worden geruild of geannuleerd. Heeft u zelf een doorlopende annuleringsdekking, dan kunt u bij uw zorgverzekeraar navragen of zij u vergoeden. Soldaat Van Oranje wil dat je het bedrijf op de dag van de show voor 11:00 uur op de hoogte stelt. In de servicemail die u voorafgaand aan uw bezoek heeft ontvangen, leest u welke maatregelen er op dat moment gelden en hoe u contact kunt opnemen met het bedrijf.

  Welke betalingsmethoden kan ik gebruiken bij Soldaat Van Oranje?

  Klanten in fysieke winkels konden vroeger betalen met iPIN/maestro, Visa, Mastercard, Amex. Als de kredietlimiet onvoldoende is, meent Soldaat Van Oranje dat deze kan worden aangevuld met een van de geaccepteerde betaalmethoden op het moment dat de reservering wordt gemaakt. Klanten kunnen online betalen met iDeal, Visa, Mastercard, Amex, Maestro, Bancontact en Apple Pay.

  Biedt Soldaat Van Oranje gezinskorting?

  Zeker. Soldaat Van Oranje denkt dat je met familie of vrienden naar deze locatie kunt gaan. Tickets voor alle lessen voor kinderen/jeugd onder de 18 jaar zijn €39. Gezinskortingen zijn beschikbaar voor gezinnen met minimaal 1 ouder/verzorger en maximaal 4 kinderen/kinderen onder de 18/jongeren die bepaalde voorstellingen bijwonen (aanbevolen leeftijd is 12).

  Wat is het groepspakket voor leden van Soldaat Van Oranje?

  Het ledengroepspakket D van Soldaat Van Oranje begint vanaf 119 euro per persoon. Groepsleden krijgen eersteklas toegang. Het was een gezellige ontvangst met een Hollands assortiment dranken, luxe nootjes en diverse minisnoepjes. Bij een groepslidmaatschap krijg je drankjes en hapjes naar keuze uit het Hollandse assortiment en een gratis garderobe.

  U Zou Ook Deze Coupons Leuk Kunnen Vinden

  Als u doorgaat, gaan we ervan uit dat u akkoord gaat met het Cookiebeleid.