studenten-korting.org
Huis Winkels Ugc Studentenkorting

Ugc Studentenkorting - Tot 60% Korting April 2024

Ugc is opgevat als een van de marktleiders vanwege zijn eerlijke waarden, geweldige producten en uitstekende service. Als u op zoek bent naar de beste Ugc Studentenkorting & Coupon Code, kijk dan op deze pagina en vind uw favoriete Ugc Kortingscode voor maximaal 60% van uw bestelling. Voor verdere vragen kunt u rechtstreeks contact opnemen met Ugc. Kopieer de code en gebruik deze bij het afrekenen, u bespaart veel.

 • ALLE

  11

 • Aanbiedingen

  11

ADVERTENTIE

 • Probeer alle Ugc-codes bij het afrekenen met één klik.

  Vertrouwd door meer dan 2.000.000 gebruikers

  Geverifieerd

 • FAQ for Ugc

  Kan een klant een bestelling bij Ugc annuleren?

  U kunt uw boeking gratis annuleren via de website of app van Ugc, ongeacht uw betaalmethode, op voorwaarde dat u dit ten minste 15 minuten voor aanvang van de film doet en dat de tickets nog niet zijn opgehaald bij een ticketautomaat of kassa. Er wordt u niets in rekening gebracht als u zich aan de bovenstaande regels houdt.

  Wat zijn de voordelen van een abonnement bij Ugc?

  Ugc biedt u een onbeperkte pas voor alle voordelen van eindeloze films. U kunt genieten van meerdere films per jaar in meer dan 300 theaters en u kunt elke dag talloze films zien. De passen geven u toegang tot uitnodigingen voor exclusieve feestjes, kortingen op operavoorstellingen en 10 procent korting die u kunt gebruiken op drankjes en snacks. U kunt ook uw geliefden meenemen om samen van een film te genieten.

  Welke betalingsmogelijkheden biedt Ugc?

  Ugc biedt op dit moment de volgende betaalmethoden die u als klant kunt gebruiken: Ugc (of +) Unlimited, Unlimited 2, SOLO, BLUE, e-SOLO en e-osc kaarten en partnerkaarten (Flying Blue). Bovendien kunt u met SOLO als betaalmethode plaatsen reserveren voor de films en voorstellingen van uw keuze.

  Zijn huisdieren en drankjes toegestaan bij Ugc?

  Alleen dranken en snoep die door Ugc worden verkocht, mogen in de bioscoop worden genuttigd. Voor huisdieren wijzen ze erop dat dieren, zelfs met een riem, niet zijn toegestaan in de bioscoop. Daarnaast wijzen ze erop dat ze niet langer toegang verlenen tot de bioscoop 10 minuten na het begin van de film en dat het verboden is om tijdens de voorstelling van zaal te veranderen.

  U Zou Ook Deze Coupons Leuk Kunnen Vinden

  Als u doorgaat, gaan we ervan uit dat u akkoord gaat met het Cookiebeleid.