studenten-korting.org
Huis Winkels Studentenkorting Swapfiets

Studentenkorting Swapfiets Januari 2023

Ontdek de beste Swapfiets producten & koop ze via de nieuwste Studentenkorting Swapfiets & Actiecode om besparingen te krijgen tot 60%. U hoeft niet te wachten op de aanstaande goedkope promotie, nu kunt u met een simpele klik een verrassende korting en onmiddellijke aanbieding krijgen. Swapfiets zet zich in voor het maken van geweldige merchandise-catering voor verschillende behoeften van consumenten van over de hele wereld.

 • ALLE

  8

 • Aanbiedingen

  8

ADVERTENTIE

 • Probeer alle Swapfiets-codes bij het afrekenen met één klik.

  Vertrouwd door meer dan 2.000.000 gebruikers

  Geverifieerd

 • FAQ for Swapfiets

  Is er een vrienden uitnodiging korting bij Swapfiets?

  Bij Swapfietskan je een vrienden uitnodiging korting krijgen. Je hebt een fiets van Swapfiets en nodigt jouw vriend uit om een fiets ook te huren. Jullie krijgen alletwee €7,50 korting op de eerstvolgende betaling. Als je 10 vrienden uitnodigt ontvang je tot €75,- korting kan verdienen.De korting geldt alleen voor de vrienden die geen fiets van Swapfiets hebben.

  Is er een studentenkorting bij Swapfiets?

  SwapfietsAls je een student bent bij een erkende MBO, HBO of universiteit op dit moment kan je de studentenkorting krijgen op de basis dat er in jouw locale stad zijn. Het nieuwe schooljaar begint, biedt Swapfiets studenten twee maanden GRATIS aan op hun lidmaatschap. Daardoor wordt jouw studentenleven een stuk makkelijker.

  Is er een APP bij Swapfiets ?

  Download nu de app van Swapfietsvia Google Play of Apple Store voor jouw smartphone! Zodat de fiets service altijd bereikbaar is met de splinternieuwe app. Bij een pech van jouw fiets kan je oplossing krijgen zelfs ’s nachts. Via jouw persoonlijke account kan je kortste route naar de store van Swapfiets vinden.

  Wat zal Swapfiets doen als mijn fiets wordt gestolen?

  Als jouw fiets van Swapfiets wordt gestolen, krijg je snel een nieuwe fiets. Swapfiets zal met jou een aangifte van diefstal samen doen bij de politie. Je betaalt daarnaast €40,- eigen risico bij een original abonnement. Je betaalt €60,- eigen risico bij een Deluxe abonnement op de voorwaarde dat jouw fiets goed geslot wordt.

  U Zou Ook Deze Coupons Leuk Kunnen Vinden