studenten-korting.org
Huis Winkels Pairi Daiza Studentenkorting

Pairi Daiza Studentenkorting - Tot 60% Korting April 2024

Ontdek de beste Pairi Daiza producten & koop ze via de nieuwste Pairi Daiza Studentenkorting & Actiecode om besparingen te krijgen tot 60%. U hoeft niet te wachten op de aanstaande goedkope promotie, nu kunt u met een simpele klik een verrassende korting en onmiddellijke aanbieding krijgen. Pairi Daiza zet zich in voor het maken van geweldige merchandise-catering voor verschillende behoeften van consumenten van over de hele wereld.

 • ALLE

  11

 • Aanbiedingen

  11

ADVERTENTIE

 • Probeer alle Pairi Daiza-codes bij het afrekenen met één klik.

  Vertrouwd door meer dan 2.000.000 gebruikers

  Geverifieerd

 • FAQ for Pairi Daiza

  Welke betaalmethoden accepteert Pairi Daiza?

  Met Pairi Daiza kunnen klanten betalen met ideal, AMEX, РауРаl, VISA en Mastercard. Gebruiker moet een geldige creditcard of betaalpas hebben en alle cijfers van het kaartnummer invullen op het bijbehorende formulier. Alleen beveiligde kaarten worden geaccepteerd voor betaling, waarbij uw identiteit als kaarthouder wordt geverifieerd door beveiligde e-commerce ("Verified by Visa" en "MasterCard SecureCode") volgens de methode die door uw bank is vastgesteld. Bestellingen kunnen niet in behandeling worden genomen en worden niet verwerkt totdat de betaling is geautoriseerd door uw bank of kassier.

  Biedt Pairi Daiza kortingen?

  Kinderen van 0 tot 2 jaar mogen Pairi Daiza gratis binnen (op vertoon van een officieel bewijs: identiteitskaart, ziekenfondssticker, gezinsboekje, enz.). Kinderen tussen 3 en 11 jaar genieten van verlaagde tarieven. Er kan om bewijs worden gevraagd. Voor 65-plussers zijn er gereduceerde tarieven.

  Wat is het lidmaatschapssysteem van Pairi Daiza?

  Iedereen die zich abonneert op een nieuwe lidkaart, krijgt per post een nieuwe lidkaart. Het seniorentarief voor de lidmaatschapskaart van Pairi Daiza is nu voor 65-plussers. Dit attest wordt aan de kassa getoond om van het PMR-tarief te genieten. Dus ingeschreven PMR-lidmaatschapskaart, na toegangscontrole hoeft u dit attest niet meer voor te leggen.

  Biedt Pairi Daiza cadeaubonnen aan?

  Wil je je dierbaren trakteren op een wereldreis? Pairi Daiza raadt u aan om de cadeaubon "Dagkaart" te kiezen. Een "Dagpas" cadeaubon geeft recht op de hele dag toegang tot World Gardens. 365 dagen geldig vanaf de aankoopdatum. Om hiervan te profiteren, hoeft u alleen maar uw cadeaubon "Dagpas" op de dag van uw bezoek te tonen bij het controlepunt bij de ingang van het park.

  U Zou Ook Deze Coupons Leuk Kunnen Vinden

  Als u doorgaat, gaan we ervan uit dat u akkoord gaat met het Cookiebeleid.